ADV: Blue van VGZ; dé no-nonsense zorgverzekering

No-nonsense, dat hebben we vandaag de dag meer nodig! Helderheid begint steeds meer schaars goed te worden, maar niet bij VGZ. Daar weet je in een paar muisklikken op de website écht waar je aan toe bent. De zorgverzekeraar biedt Blue van VGZ aan, de verzekering die niet alleen goedkoop en makkelijk is, maar ook nog eens online af te sluiten is en dagelijks kan worden opgezegd. Precies wat consumenten anno nu willen. [meetpixel]

Met Blue van VGZ bent u al vanaf € 77 verzekerd; flink goedkoper dan de meeste verzekeringen dus. En het grootste voordeel is nog wel: Blue geeft geen gedoe. Er zijn slechts drie stappen nodig om online uw nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Hoeveel eenvoudiger wilt u het hebben? Zo houden we tijd en geld over voor de écht leuke dingen in het leven!

Al vanaf € 77 verzekerd

Bij Blue van VGZ, bent u zoals gezegd, al vanaf € 77 verzekerd. En góed verzekerd, want dat is natuurlijk wel belangrijk. De website van Blue biedt u uitgebreide informatie en er is altijd iemand beschikbaar om uw vragen persoonlijk te beantwoorden. U kunt per 1 januari overstappen naar Blue van VGZ. Het enige wat u hoeft te doen is vóór 31 december uw verzekering afsluiten bij Blue van VGZ. Dan zorgt Blue dat uw oude zorgverzekering per 1 januari is opgezegd.

Alles online

Bij Blue verlopen de zaken online, wel zo modern. Zo kunt u online declareren, dagelijks opzeggen en de verzekeringsgegevens zelf beheren via de site. En heeft u een herhaalrecept? Dan bestelt u die via het web.

Inderdaad: een absolute no-nonsense zorgverzekering mét een zeer lage premie. Bent u al om? Bereken snel uw premie op blue.nl.